Five

JÄVLASKIT! Sverige förlorade emot Slovakien :(   3-4

Nu vart jag riktigt less.

Fyra

Okej, sist så skrev jag att jag kände mig allmänt korkad. Jag var stressad utav allt jag skulle göra i skolan.
Det visade sig att jag pluggade 300%.. Sååå, inte konstigt att jag kände mig allmänt förvirrad med tanke på att jag inte pluggat på ungefär ett år. 0 - 300% de är grejer de..


Men med mammas hjälp har jag nu ordnat till det så att jag bara pluggar 100% som det var tänkt från början. Har bara en vecka kvar på Religion A nu, kommer bli sjukt skönt när den är över. Men då är det samhälle och svenska som väntar.


Pappa fick åka ambulans in till akuten i dag. Vet fortfarande inte vad det är som hände. Sitter hemma själv och väntar på att de ska komma hem, eller ialf ringa och uppdatera mig.


Bells.

tre?

Okej, jag har börjat plugga. Jag har som alltid sett mig som en mäniska som vet lite om väldigt mkt.
Jag kan lite om dittan och dattan och det oh ja vi får ju absolut inte glömma den grejen!
Men nu, nu känner jag mig fan dummare än dumast helt enkelt. Viste ni att religion inte är lätt? :O
Okej, det visste jag med iofs men jag trodde inte att allt skulle vara så här snurrigt. Jag läser uppmina betyg så att jag kan få ett slut betyg. Just nu är det bara A kurserna (Religon, samhälle och svenska) och jag trodde ju att jag skulle klara av det, men i mitt huvud hade jag fått för mig att jag skulle läsa en efter en, inte alla tre på en gång.

Tänk er, har inte pluggat på över ett år och sen pang! allt på en gång. Aja, jag lär väl vara van när jag påbörjar B kurserna ( Engelska, matte och svenska).. B kurserna i engelska och svenska är ialf roliga.

Nä nu.. nu ska jag än en gång ge mig in på att försöka förstå vad fan buddha menar med sina sista ord till munkarna. Måste ju som bli klar i natt med tanke på att jag ska lämna in skiten inom 12 timmar.
har dessutom en novell att skriva i svenska A och en till uppgift i Religion där jag ska hitta på ett möte emellan en Buddhist och en hindu.

BLARGH, need more coffe.

RSS 2.0