Skolägenhet

Det här är lite sjukt. Jag har en lägenhet, men jag bor inte där. Har fraktat dit en massa lådor, satt upp gardinerna (enligt mamma var det jääävligt viktigt att de kom upp). Men sängen och mina få möbler (en hylla och en skänk - hur faen stavas det?- ) står fortfarande på mitt rum här i Överammer. Mitt rum som så fort mina saker är ute  ur blir mina föräldrars rum. Så med andra ord, när jag flyttar härifrån så har varken jag eller Basse något rum kvar. Vi kommer få trängas på kontoret när vi väl är här och hälsar på. Aja...


Vet ni om att det är grymt svårt att få tag på sina jävla betyg nu för tiden?

Ska ju söka till en distans utbildning, är dock jätte sen med att lämna in ansökan. Kommer bli ännu senare nu när jag inte kan få mina betyg ifrån NTI någon gång. Är nog det ända som har tjorvat under tiden jag läst på NTI, de sablans betygen.

Ska kanske berätta att det är en lärar utbildning jag ska gå. Så, jag har gjort mitt val. Har ju som hoppat fram och tillbaka på vad jag ska bli när jag blir stor (HAHA) och nu har hjulet stannat på lärare. Funderar starkt på att inrikta mig på barn som har det svårt eller på sär skola. Men vi får se, kommer jag in är det väll kanske sista året som man börjar utbilda sig i den riktning som man senare vill jobba med.

Hm, vill ha mina betyg.

"- det är en arbetskompis till moster på radion!
- min eller din?
- min
- vilken utav dem?
- Anette
- Mamma, det är MIN moster, din syster.."

Mamma kan hon med.

RSS 2.0