Two

Rastlös ligger man i sängen och kollar på Sack and Cody..

Undersökningen i måndags gick bra, tror aldrig att man kan få så många komplimanger för sin tarm!
I går så var jag på ätstörningsenheten och svarade på en massa frågor, ska dit nästa vecka med och fortsätta med alla frågor med tanke på att vi inte han med allt. Efter det så gick mamma och jag till provtagningen för att jag skulle lämna ett prov som psyk ville ha eftersom mina lever värden inte är som de ska. Och jag duktig som jag är höll på att tuppa av.

Aja, nu ska jag ner till köket och kolla hur det går för pappa med maten.

One

Nytt år, samma blogg fast med ny design, tog bort alla inläggen för någon sorts nystart. Ska försöka hitta tillbaka till skriveriet känns som om jag har tappat en stor del med mig själv nu när jag inte skrivit på ett bra tag. Men när jag sätter mig ner vid datorn eller när jag sitter och ska skriva i en utav alla mina skrivböcker så tar det stop - så med andra ord så tar jag mig ingenstans med min "novel" heller. Känns som om allt står still, kan inte ens prata med visa människor för jag känner mig bara falsk. Det är några få som jag lyckats med att hålla kontakten uppe med, men det är inte många. Men men, jag får väl helt enkelt ta smällen att jag kommer förlora vänner när jag inte ens orkar säga hej till dem.

I morgon ska jag inte till kirurgen och kolla magen. De ska in och kolla om de hittar något. Jag tror inte att de kommer att göra det och att dagens drickande utav det fruktansvärt illa luktande och smakande laxermedlet var helt meningslöst.

Nu ska jag sätta mig och redigera ett par bilder till Amanda Panda. Får se hur det blir. Kanske läggen upp någon här när jag är klar.

Men först blir det att rusa till toan.

RSS 2.0